GRATIS VERZENDING VOOR ALLE BESTELLINGEN

Valuta:

Over ons

KORK24.DKWe zijn een familiebedrijf dat gespecialiseerd in de productie en distributie van hoogwaardige producten van natuurlijke kurk is. Dankzij de zeer gunstige leveringskosten kunnen we onze kurk vrijwel op elke plaats in de wereld snel en goedkoop leveren. Momenteel bieden webwinkels i 7 Europese landen aan alle onze klanten de beste Portugese kurk tegen de beste prijzen aan.

KORK24.DKDe verschillende jaren ervaring in de industrie en enorme kennis van ons team, garanderen professionele advies over het steeds uitgebreide assortiment van producten. Ons bedrijf breidt zicht voortdurend uit en onze organisatiestructuur, de omvang van de productie en handel strategie worden aangepast aan de voorwaarden, die door de markt gedicteerd worden. We blijven optimistisch naar het perspectief die voor ons in de toekomst ligt te kijken.
 
KORK24.DKDoor het gebruik van de opgedane kennis en ervaring, plannen we volgende investeringen, die ons systematisch en gestaag ons bedrijf zullen laten ontwikkelen, uit te voeren. We zijn een herkenbaar en betrouwbaar merk in de industrie van kurkproducten. We reageren onmiddellijk op de verwachtingen van onze klanten en handelspartners in het land en vele delen van Europa en de wereld. We waarderen eerlijkheid, integriteit en betrouwbaarheid in het handel. Ons doel is om de hoogste kwaliteit kurkproducten, aan het grootste aantal klanten, in de meest gunstige prijzen aan te bieden.
Veilige betalingen
Gratis verzending
Hoogste kwaliteit
Tevredenheidsgarantie